Interaktinví eBooks RAZ KIDS - nejen pro děti

08.08.2019 14:07

Vážení rodiče,

z osobní dlouholeté zkušenosti vím, že se člověk nejlépe anglicky rozmluví, pokud hodně čte a poslouchá. Ráda bych Vašim dětem od října 2019 opětovně zajistila přístup ke stovkám anglických interaktivních E-BOOKS. Jedná se o program Raz-Kids, který používají při výuce děti v USA. U syna ve škole jej používají a mají s ním velký úspěch s viditelným pokrokem.

Výukový program najdete na: www.raz-kids.com

Knížky jsou vhodné pro děti od 1. do 9. třídy, jsou zábavné i poučné v 29 úrovních od základní úrovně AA, kdy v knížkách je jen pár krátkých vět, až po úroveň Z, která má obsáhlé texty. Jednotlivé knížky si děti nejprve poslechnou, pak si je přečtou samostatně nebo s nápovědou (kliknutím na obtížnější podtržené slovo, je jim zopakováno) a následně odpoví na několik otázek týkajících se pochopení textu.

Děti k výuce potřebují:

  • počítač, tablet nebo chytrý telefon s  přístupem k internetu 
  • sluchátka s mikrofonem,

E-books jsou vhodné i pro předškolní děti, které s pomocí rodičů výukové knížky poslouchají a tím obohacují nejen svou slovní zásobu, ale hlavně zažijí správnou výslovnost.

Cena roční výuky jednoho dítěte je 500,- Kč.  (platná ode dne zakoupení licence)

V ceně je dále zahrnuta i konzultace s lektorem. Jako lektor mám přehled o veškerých aktivitách vašich dětí v tomto programu. Sleduji pravidelnost čtení, jejich výsledky v kvízech, i kontroluji jejich osobní nahrávky, výslovnost, plynulost a správnost čtení. Na základě toho všeho, děti (zejména v počátcích) motivuji v jejich pokroku.

Pokud máte zájem, můžete si na stránkách www.raz-kids.com program na 14 dni vyzkoušet zdarma. Klikněte na Start My Free Trial a registrujte se.

 

—————

Zpět


Přihláška







Kontakt

Ing. Hana Petrušková

Ostrava Centrum, Mariánské Hory, Zábřeh a Bohumín

Mobile: 737 744 997
Skype: aslunicko72
Discord: BabyEnglish#3801