Nedělní ČTENÍ

23.03.2009 10:59

Předminulou neděli úspěšně proběhla pilotní lekce čtení v angličtině pomocí metody JOLLY PHONICS na tuto hodinu budou navazovat další a to v následujících termínech:  29.3.  19.4.  17.5.  31.5.  14.6. odpoledne v Centru volného času Klika na Pískových dolech. Jedná se zcela záměrně o neděle odpoledne, tak abyste případně mohli dorazit z nedělních obědů u rodičů, případně víkendových pobytů na chatách. Čas a cenu upřesním dle počtu přihlášených dětí.

Hodiny jsou vhodné pro děti přibližně od 5 - 8 let, ale mohou přijít i starší děti.  Není nutné aby se děti zúčastnili všech hodin, i když přiznávám … pravidelnost je výhodnou.  Na hodinách budeme vždy hodně opakovat, takže pokud jste první hodinu nestihli můžete bez problému přijít příště.

Jolly Phonics  je způsob výuky čtení, vyslovování a psaní angličtiny. Děti se učí číst a psát pomocí zvuků písmen. Nejprve se naučíme číst a psát některá písmenka a následně z nich budeme skládat slovíčka a posléze věty.  Přesně tak jak Steve zpívá v písničce „Letters, words and sentences … " Tato metoda se běžně používá v anglicky mluvících zemích u dětí od tři let. Předpokladem však je, že dítě se již seznámilo se základy angličtiny.

Hodiny probíhají za přítomnosti rodičů jelikož jejich podpora zejména u dětí, které nejsou zvyklé na psaní hraje při výuce velkou roli. Také je důležité doma opakovat.  Budete dostávat materiály i na práci doma přineste si proto sebou složku na tyto materiály a psací potřeby.

Přihlášky a případné jakékoliv dotazy pište na babyenglish@seznam.cz

—————

Zpět


Kontakt

Ing. Hana Petrušková

Ostrava Centrum, Mariánské Hory, Zábřeh a Bohumín

Mobile: 737 744 997
Skype: aslunicko72
Discord: BabyEnglish#3801