Pozvánka na párty u příležitosti vydání DVD THE EARTH IS A PARADISE ISLAND

02.06.2009 13:41

Milí rodiče,

dlouho čekávané DVD s písničkami a animacemi z Aaady je na světě! Jste mezi prvními, kteří se to dozvídají. DVD The Earth is a Paradise Island obsahuje animace, písničky a videa, které učí děti hravou formou komunikovat v angličtině, tak jak to znáte z návštěv Steva v Ostravě. DVD obsahuje titulky v anglickém, českém a německém jazyce. Animace i videa jsou velmi zábavné a vytvořeny tak, aby děti vnímaly obsah písniček zcela bezprostředně..

Steve A. Hildebrand, ředitel školy Aaada za 10 let existence školy napsal a vymyslel stovky písniček, které s velkým úspěchem aktivně používá při učení angličtiny malých dětí.

Aaada do této doby vydala již 3 hudební CD pro výuku angličtiny a čtvrté CD přijde na trh tento rok.

Křest DVD The Earth is a Paradise Island – párty pro děti s rodiči

U příležitostí vydání DVD pořádá Aaada hudební párty, na které budete mít jedinečnou možnost shlédnout některé z animací a videí, před zakoupení DVD. Všechny rodiče s dětmi srdečně zveme.

Párty se bude konat 12. 6. 2009 od 16:00 do 19:00 v Centru volného času Klika, Bedrnova 1, na Pískových dolech. Na párty si budete moci DVD koupit. Za Akční cenu pro platící, a to 350,- Kč

Vstup je 150,- Kč dítě, 50,- Kč doprovod (v ceně vstupného je malé občerstvení)

Rezervujte si prosím vstup na babyenglish@seznam.cz

Ti z Vás, kteří se nemohou dostavit, nebo chtějí získat DVD dřív, si je mohou objednat emailem nebo si ho zakoupit v on-line obchodě  https://shop.aaada.cz za cenu 400,- Kč + 100,- Kč poštovné.

Blíží se jubilejní 10. ročník Intenzivních anglických táborů

Ty z Vás, kteří se ještě nerozhodli prosíme o včasnou rezervaci. Volných míst pomalu ubývá a turnus od 21.8 do 28.8. je již plný. V turnusech od 17.7. do 31.7. již nejsou třílůžkové pokoje.

Rozhodněte se rychle, abyste se na tábor dostali. Rádi Vás uvidíme.

Přejeme Vám krásné léto

Steve Hildebrand a Hanka Petrušková

—————

Zpět


Kontakt

Ing. Hana Petrušková

Ostrava Centrum, Mariánské Hory, Zábřeh a Bohumín

Mobile: 737 744 997
Skype: aslunicko72
Discord: BabyEnglish#3801