Víkend s Jolly Phonics

27.08.2012 14:56

Vážení rodiče,

připravuji víkendovou akci pro školáky čtenáře (tzn. druhá třída a starší) zaměřenou na JOLLY PHONICS. Po téměř tříleté praxi s výukou čtení v angličtině pomocí metody Jolly Phonics vidím na dětech, které učím, jak tato metoda dětem velmi pomáhá. Proto jsem pro děti (zejména ty, které mají angličtinu někde jinde – třeba ve škole) připravila intenzivní víkendovou akci s Jolly Phonics.

Metoda Jolly Phonics dětem hodně pomůže, protože se naučí obecná pravidla jak číst, které pak budou používat celý život.  Nás tyto pravidla nikdo neučil, ale v Anglii se je děti učí již od tří let a mně je líto, že se tady neučí běžně ve školách. V Ostravě se touto metodou učí děti v některých bilingvních školách a u mne na hodinách. 

Ulehčete dětem čtení v angličtině a nechte je seznámit se s pravidly!!!

Akce proběhne ve dvou dnech 12. a 20. listopadu 2011 Centru volného času KLIKA, Bedrnova 1, na Pískových dolech. Bude se jednat o čtyři tříhodinové bloky. Je nutné se nahlásit na všechny bloky najednou.  Vždy od 9 do 12 hod. a od 14 do 17 hod.

Na víkendu se děti seznámí se všemi JP zvuky ústně i písemně.  Na třetím dni, kde probereme tzn. "tricky words"  se dohodnu s rodiči dětí, kteří se akce zúčastní. Dětem zůstanou veškeré písemné materiály, ze kterých mohou čerpat v následném studiu. Ke konci víkendu bych dětem chtěla připravit s pomocí rodičů malé překvapení v podobě hledání pokladu případně i stezky odvahy.

Cena za dva dny je 980,- Kč. Pokud budete mít jakékoliv dotazy neváhejte mne kontaktovat. Rezervujte si místo nejpozději do 7. 11. 2011. Napište i pokud máte o výuku Jolly Phonics zájem, ale termín Vám nevyhovuje.

Přeji krásný den

Hanka Petrušková

 

—————

Zpět


Kontakt

Ing. Hana Petrušková

Ostrava Centrum, Mariánské Hory, Zábřeh a Bohumín

Mobile: 737 744 997
Skype: aslunicko72
Discord: BabyEnglish#3801