VÍKEND SE STEVEM 28. a 29. listopad 2009

24.01.2010 21:07

Krásný den všem,

ráda bych Vás pozvala na víkend se Stevem Hildebrandem z anglické školičky Aaada www.aaada.cz, který přijede  28. a 29. listopadu 2009.  Víkend proběhne v Centru volného času Klika v Ostravě Zábřehu, Bedrnova 1. Výuka bude rozdělena do čtyř tříhodinových bloků a to dopolední od 9.00 do 12.00 hodin a odpolední od 15.00 do 18.00 hodin v sobotu i neděli, lze objednat i jednotlivé bloky. Doporučuji dva bloky a to buď obě dopoledne nebo obě odpoledne.

Zejména pro ty, kteří Steva neznají připojuji pár informací, které by Vám mohly pomoci v rozhodování:

Steve Hidebrand je americký lektor a majitel Anglické školy Aaada (se sídlem v Praze Hloubětíně). Steve během mnoholeté praxe učení malých dětí, vypracoval komplexní anglický program, který zahrnuje více jak 200 písní. Většinu z těchto písní lze pohybově doprovodit. Stevie napsal nebo upravil mnoho anglických tradičních písní tak, že si děti osvojí gramatické základy angličtiny zcela automaticky. Já osobně se Stevem spolupracuji již více jak šest let a musím přiznat, že mne toho hodně naučil. Steva Hildebranda znají všichni Ti, kdo si zakoupili alespoň jedno ze tří hudebních CD, které používám při výuce.

Proč na víkend se Stevem?
1) kontakt s rodilým mluvčím - učitelem, který ví jak učit nejen děti, ale i jak mohou rodiče vzdělávat své děti doma.
2) děti si spojí hlas z CD a DVD s konkrétním člověkem.
3) čeká Vás spousta aktivit, které se střídají od cvičení přes kreslení až k pohádce a promítání nových videoklipů.
4) společně strávený víkend s dětmi, kdy se budete dětem opravdu věnovat a děti mají šanci se toho i hodně naučit. (zejména pokud přijdete na více bloků)


Pokud budete mít zájem se zúčastnit, pak si co nejrychleji rezervujte místa. Bližší informace upřesníme dle počtu přihlášených dětí.

Steve Vás moc pozdravuje a těší se na Vás již brzy.

Přeji krásný den


Hanka Petrušková

—————

Zpět


Kontakt

Ing. Hana Petrušková

Ostrava Centrum, Mariánské Hory, Zábřeh a Bohumín

Mobile: 737 744 997
Skype: aslunicko72
Discord: BabyEnglish#3801